Оновлення сайту!

У розділі "Наука та безпечність" розміщено нову інформацією - висновок Наукового комітету з безпечності споживачів (SCCS) щодо використання в косметиці циклопентасілоксана (D5) (Сyclopentasiloxane (D5), CAS №. 541-02-6, EC № 208-764-9), який зазвичай використовується в дезодорантах, лаках для волосся, сонцезахисних засобах і продуктах по догляду за шкірою.

Детальніше http://apcu.ua/nauka-ta-bezpechnist/naukovi-doslidzhennya-ta-rozrobki/shchodo-bezpechnosti-tsyklopentasiloksana.html

Повернутися до розділу