ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Асоціація «Парфумерія та Косметика України»  надає інформацію щодо безпечності використання косметичного інгредієнту CAS # 68603-42-9 INCI Name COCAMIDE DEA (далі COCAMIDE DEA), який використовується при виробництві шампунів, фарб для волосся, лосьйонів та засобів для приготування ванн, що збільшує обсяг піноутворення та/або стабілізують піну. 

Продовження статті розміщено в розділ Наука та Безпечність: Для переходу до розділу натисніть ТУТ

Повернутися до розділу