Підписання Угоди про співпрацю між CTPA та APCU

Шановні партнери та колеги! Косметична галузь України розпочинає свій рух до європейського законодавства шляхом прийняття Технічного регламенту на косметичну продукцію, гармонізованого з Регламентом ЄС. Відповідне

Шановні партнери та колеги!

Косметична галузь України розпочинає свій рух до європейського законодавства шляхом прийняття Технічного регламенту на косметичну продукцію, гармонізованого з Регламентом ЄС. Відповідне нормативно-правове регулювання надає рівні умови для вітчизняних виробників та імпортерів косметики та вимагає від всіх гравців ринку відповідального та етичного ставлення щодо потреб споживача у безпечній косметичній продукції.

 

Підписання Угоди про співробітництво з СТРА – це реальний результат роботи членів директорату Асоціації за підтримки Good Government Fund та Торгово-промислової палати України.

 

Обмін досвідом, підвищення рівня знань всіх зацікавлених сторін та коректне тлумачення технічного регулювання косметичної галузі –це основа ефективного здійснення плану його впровадження в передбачений проектом термін і переформатування галузі в цілому.

 

Ми вдячні МОЗ за спільну працю на початку важливих змін в нормативно-правовому регулюванні, як невід’ємної частини нової моделі системи охорони здоров’я кожної людини в Україні.

 

Впровадження сучасного технічного регулювання в косметичній галузі, створення експертного середовища з питань оцінки безпечності косметичної продукції, введення альтернативних методів тестування косметики, у зв’язку з повною забороною тестувань на тваринах, допомога у впровадженні електронної системи нотифікації косметичної продукції, як єдиної інформаційної системи для запобігання небажаному заподіянню шкоди здоров’ю людини або у разі необхідності надання своєчасної медичної допомоги – це неповний перелік актуальних завдань, що ставить перед нами косметична галузь України, і на порозі таких важливих змін співробітництво з СТРА надає нам впевненості в можливості їх успішного виконання в найкращий спосіб.

 

Сьогоднішній день вимагає від учасників косметичного ринку України високого експертного рівня і специфічних знань, ми сподіваємося набути цього досвіду завдяки плідній співпраці з новими партнерами – СТРА.

 

Ми розраховуємо на інформаційну, технічну підтримку найфаховіших експертів в світі косметики, завдяки чому сподіваємось буди не менш ефективними і розкрити виробничий та експортний потенціал наших учасників міжнародним ринкам.

Актуальні новини