Етична та екологічна упаковка

Стратегія розвитку кожного окремого бізнесу в косметичній галузі з урахуванням цілей сталого розвитку – це вже нова парадигма у створенні та розвитку косметичного бренду. Етичної

08.01.2020

Стратегія розвитку кожного окремого бізнесу в косметичній галузі з урахуванням цілей сталого розвитку – це вже нова парадигма у створенні та розвитку косметичного бренду.
Етичної та екологічноі упаковки додалося в цьому році і в косметичній галузі:

Контейнери на паперовій основі

Mktg Industry випустили додаткову паперову упаковку для косметики, як додаток до асортименту продукції Eco Beauty Jar.

Eco Beauty Jar, являє собою контейнер на паперовій основі, що підходить для упаковки складів на масляній основі, таких як бальзам для губ, бальзам для тіла, масло для тіла або сонцезахисний крем. Поєднання картону і вощеного паперу повністю придатне для вторинної переробки.

L’Oréal і Albéa в рамках свого партнерства з розробки сталих рішень для продуктів, оголосили про запуск нової альтернативи упаковки. Нова упаковка буде являти собою екологічно чистий косметичний тубус, виготовлений в основному з матеріалу на паперовій основі. Дана упаковка замінить більшу частину пластика органічними матеріалами, схожими на папір. Вихід на ринок очікуємо в другій половині 2020 року.

Екологічно і зручно:

Quadpack випустив два нових пакувальних рішення. Перше, компанія Twist Up-Tube представляє асортимент продукції для точного нанесення. Інноваційна модель Eco-Warrior пропонує всебічну стійку альтернативу упаковки для рідких складів. Це дуже легкі, скляні пляшки з алюмінієвими дозаторами і пробками. Всі компоненти яких можуть бути компостовані, придатними для вторинної переробки або повторного використання.

Новий тубус Twist Up особливо підходить для складів, які необхідно захищати від факторів навколишнього середовища. За допомогою комбінації механізму скручування і пластикового ковпачка вміст трубки герметично закривається. Згідно Quadpack, рішення особливо підходить для фармацевтичних компаній або постачальників високого класу в косметичному секторі.

Актуальні новини