Програмне забезпечення

Digital – це вже наша реальність. І тому новини цього року в сфері програмного забезпечення нашої індустрії не менш важливі. Отже: Компанія Henkel нещодавно випустила

09.01.2020

Digital – це вже наша реальність. І тому новини цього року в сфері програмного забезпечення нашої індустрії не менш важливі.

Отже:

Компанія Henkel нещодавно випустила своє програмне забезпечення EasyD4R. Дана програма, може визначити можливість переробки упаковки аналізуючи її компоненти і їх пропорції і, таким чином, допомогти в розробці нових інноваційних рішень. Всі компоненти дизайну, такі як первинний матеріал, кришка, етикетка і кольори, беруться до уваги. За допомогою цих даних програмне забезпечення визначає відповідні процеси сортування і переробки.

Використовуючи систему світлофора, вона покаже який відсоток упаковки переробляється і кроки для подальшого поліпшення моделі упаковки. Основною метою тут є розробка більш стійких пакувальних рішень.

Програмне забезпечення можна безкоштовно завантажити з веб-сайту компанії.

Компанія Coptis, є провідним постачальником програмних рішень для косметичних досліджень і розробок в США, Європі та Сінгапурі.

Розробила нову функцію для бази даних Coptis Tox, де користувачі Coptis Lab отримують доступ до токсикологічної інформації про більш ніж 2000 речовин.

За допомогою даної функції користувачі отримують доступ до токсикологічного профілю кожної речовини і до таких даних, як DA, NOAEL, LD50, шкірна сенсибілізація, шкірна адсорбція і т. п. Є можливість створення токсикологічного профілю кожної речовини.

А також автоматично розрахувати маржу безпечності (MoS) для кожного інгредієнта, щоб провести оцінку ризику. Можна отримати демоверсію бази даних за запитом на сайті компанії.

Let’s DGTL!

Актуальні новини