АПКУ підтримала всеукраїнську акцію для підтримки підприємців під час локдауну – «Ми хочемо працювати!»

Асоціація «Парфумерія та Косметика України» як галузева асоціація підтримала звернення від підприємців до Кабінету Міністрів України. До моменту виконання вимог учасники руху розпочинають загальноукраїнську акцію «Ми хочемо працювати!».

Асоціація «Парфумерія та Косметика України» як галузева асоціація підтримала звернення від підприємців до Кабінету Міністрів України.

До моменту виконання вимог учасники руху розпочинають загальноукраїнську акцію «Ми хочемо працювати!».

Метою акції є надання можливості під час локдауна на рівних умовах працювати всім суб’єктам підприємницької діяльності, які належним чином дотримуються санітарних та епідемічних норм, незалежно від виду діяльності.⠀


28 квітня стартує флешмоб #ми_хочемо_працювати. Приєднатися до нього може кожен охочий. Зробити це дуже просто:

  • На власних сторінках в соцмережах, сторінках ваших підприємств, асоціацій опублікувати анонс всеукраїнської акції та слоган флешмобу. Можна додати, навіщо ми це робимо і що хочемо отримати.
  • 28 квітня зробити фотографії ваших співробітників на вулиці на фоні вивісок ваших підприємств або в його пустих приміщеннях з плакатами «Ми хочемо працювати». Та о 12:00 розмістити ці фото на ваших особистих і корпоративних сторінках в соцмережах із загальним хештегом #ми_хочемо_працювати
  • Розмістити на фасадах своїх компаній, підприємств, закладів банери «Ми хочемо працювати!».

 

Актуальні новини