АПКУ взяли участь у 7th Annual Congress on Regulations and Compliance for Cosmetics

Асоціація Парфумерія та косметика України взяла участь як запрошений спікер у 7th Annual Congress on Regulations and Compliance for Cosmetics (CRCC), що відбувся у Брюсселі

Асоціація Парфумерія та косметика України взяла участь як запрошений спікер у 7th Annual Congress on Regulations and Compliance for Cosmetics (CRCC), що відбувся у Брюсселі 2-3 лютого. Організатори заходу – асоціація ERPA.

 

Представники Єврокомісії, найбільші галузеві асоціації, експерти-токсикологи та профільні організації виступили з доповідями щодо актуальних проблеми сьогодення, змін в регулюванні тощо.

 

Маттео Занотті (СEO Angel Consulting SAS), Анастасія Харіна (європейський експерт по безпечності косметичної продукції), Анастасія Сергієнко (спеціаліст зі зв’язків з громадськістю АПКУ), Елена Грасселлі (професор з фізіології Генуезького Університету)

АПКУ разом з Angel Consulting виступили з пропозиціями щодо підтримки косметичного сектору України та доповіли на тему «Aids to Ukrainian Cosmetic Companies: an Example of Resilience and Cooperation».

 

  • Спікер від АПКУ – Сергієнко Анастасія, спеціаліст зі зв’язків з громадськістю АПКУ; спікер від Angel Consulting SAS – Харіна Анастасія, європейський експерт по безпечності косметичної продукції.

 

Говорили про український косметичний ринок та виклики, з якими стикнулись компанії під час війни. На прикладі співпраці з Angel Consulting розповіли, як учасники конгресу можуть долучитись до допомоги українській парфумерно-косметичній галузі.

 

Щиро вдячні асоціації ERPA та нашим партнерам Angel Consulting за запрошення та підтримку. Вдячні експертному середовищу за можливість обговорити нагальну проблематику та представляти галузь на такому високому рівні!

Актуальні новини