Міжнародна співпраця – сучасна вакцина для відновлення та розвитку косметичної індустрії!

Кожна зі світових галузей економіки та бізнесу тепер зазнає суттєвих змін, і косметична індустрія не виключення… В сучасних кризових умовах перегон «пандемія vs косметична промисловість»

Кожна зі світових галузей економіки та бізнесу тепер зазнає суттєвих змін, і косметична індустрія не виключення…

В сучасних кризових умовах перегон «пандемія vs косметична промисловість» виникає все більше складнощів.

Компанії, що займаються косметикою та засобами особистої гігієни, прагнуть максимально забезпечувати споживачів у всьому світі безпечними й ефективними засобами у такі вразливі для здоров’я часи. Оскільки безперечно, що в першу чергу засоби особистої гігієни є важливими для здоров’я людинии і головними для підтримання щоденної гігієни для захисту від вірусу.
Тому, міжнародна співпраця наразі є преамбулою реабілітації сучасного косметичного бізнесу. Міжнародна професійна спільнота косметичної галузі – International Association Collaboration ( IAC ), рівноправним членом якої є АПКУ, вже робить певні кроки, заявляючи про потребу в підтримці парфумерно-косметичного виробництва на державному рівні та необхідності тісної співпраці з державним регуляторним апаратом.

Ініціативи міжнародної галузевої спільноти в Україні реалізуються активною діяльністю АПКУ. Саме завдяки АПКУ наш вітчизняний виробник має змогу висловитися на міжнародній арені та бути почутим. Ассоціація прагне надавати актуальну інформацію та кваліфіковану підтримку міжнародним косметичним асоціаціям, іноземним виробникам та українським споживачам.

Серед питань, про які голосно заявляє IAC є і наступні:

Сучасні вимоги до технічного регулювання косметичного виробництва;
Проблема ряду урядових заборон на деяке обладнання, яке могло б сприяти припиненню COVID-19, його експорт;
Пріоритетність миючих засобів та дезінфікуючих засобів;
Оновлення ланцюгів поставок сировни та упаковки
Формування серед населення нової культури споживацтва в питаннях особистої гігієни
та багато інших

Зважаючи на глобальний вірус сьогодення, не можна заперечувати вагомість продуктів особистої гігієни для здоров’я людини. Тому, на ряду з інтернаціональними об’єднаннями, АПКУ підтримує всі міждержавні галузеві ініціативи та виступає за надання статусу косметичній галузі як «життєзабезпечувальної» та включення до державного переліку критичної інфрастуртури виробників косметичних засобів та засобів особистої гігієни.

У світовій співпраці ми готові до нових викликів, готові відстоювати та впроваджувати!

Детальніше з офіційними листами від International Association Collaboration ( IAC) ви можете ознайомитись за посиланнями нижче:

Global Industry Request Related to Certificates of Free Sale During COVID-19

Global Personal Care Industry Position on Essential Goods

Актуальні новини